search

Brown House & Tea - Okeāna Tēja - Zilās Tējas Ančan un Zaļās Tējas maisījums 50g

10,00 €

(200,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Brown House & Tea Cool Ocean Tea ir tēja, kas paredzēta aukstai brūvēšanai. Tas ir maisījums, kura pamatā ir jasmīna zaļā tēja ar dažām papildu sastāvdaļām, kas ir ideāli piemērotas vasarai. Saldais baziliks un piparmētra lieliski savienojas ar jasmīna ziediem un zaļo tēju, lai radītu pārsteidzošu, atsvaidzinošu garšu. Lai tuvinātu vasaru, šeit pievienots arī Ternācijas klitorijas zieds, kas uzlējums iegūst tirkīzzili! Lieliski piemērots karstām dienām, tikšanās reizēm ar draugiem un vasaras brīvdienām. Uztura bagātinātājs tējas veidā.

Piparmētru un jasmīna svaigums. Saldais baziliks harmonizējas ar zaļo tēju un piešķir ziedu aromātu.

Sastāvdaļas: zaļās tējas lapa*, Ternācijas klitorijas zieds, piparmētras lapa, jasmīna ziedu ziedlapiņas, saldā bazilika lapa. *no bioloģiskās lauksaimniecības


SAGATAVOŠANA

Pirms izņemšanas rūpīgi samaisiet!

AUKSTĀ:
TĒJA: 2,5 g
ŪDENS: auksts
LAIKS: 15 minūtes
KRŪZES IZMĒRS: 200 ml

KARSTA:
TĒJA: 2,5 g
TEMPERATŪRA: 80°C
LAIKS: 2 – 3 min
KRŪZES IZMĒRS: 200 ml


IETEICAMĀ DEVA

Lietojiet vienu reizi dienā. Ieteicamā dienas deva: 2,5 g (ēdamkarote). Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu.

Uztura bagātinātāju nevar izmantot kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizstājēju). Ieteicams daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids.


PIESARDZĪBAS PASĀKUMI

Nav ieteicams lietot grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas periodā, kā arī bērniem. Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret preparāta sastāvdaļām. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

5904238829363
3 vienības: