search

Beļevskas pastila ar upenēm bez pievienotā cukura 180 g

4,90 €

(27,22 € kg)

AR PVN

pastilu konditorejas izstrādājums. Sastāvdaļas: āboli, dzērvenes, olu baltums. *Satur dabā sastopamus cukurus. Uzturvērtība (vidējās vērtības*) uz 100 g produkta: olbaltumvielas - 1,0 g; ogļhidrāti - 89,0 g.

Daudzums
Noliktavā (8)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: āboli, upenes, olu baltums.
Uzturvērtība uz 100 g produkta: ogļhidrāti – 13g, olbaltumvielas – 1g.
Enerģētiskā vērtība: 276 kcal/1156 kJ.


Beļevskaja pastila ar ogām ir neizsakāms, vissmalkākais deserts, kas uzvar jau no pirmā kumosa! Delikatese radīta ar rokām, pēc tradicionālās receptes, bez konservantiem, garšas pastiprinātājiem un krāsvielām. Šis saldums spēj iekarot pat visprasīgāko saldummīļus.
augļu mākonis

Vietnē Belyovskaya pastila ar ogām tiek piedāvāta daudzās šķirnēs un šķirnēs:

     pastila ar dzērvenēm;
     pastila ar ķiršiem;
     pastila ar kazenēm, zemenēm, mellenēm...

Vārdu sakot, ar jebkurām ogām, ar kurām var lepoties Tula reģions un Belevo.

Delikatese ir tradicionālā ābolu zefīra smalkāko gaisīgo slāņu mijas ar vieglu Antonova skābumu un saldenu, smaržīgu ogu slāņiem, kam dabīgo ogu krāsvielu dēļ ir izteiktāka krāsa, un pavisam cita garša, daudz izteiktāka un neparastāka. . Tas rada nevainojamu deserta kombināciju, gatavu Antonova ābolu un izsmalcinātu ogu garšas harmoniju.

Belevskaya ogu zefīrs izceļas ar pārsteidzošu spilgto aromātu un maigo struktūru, kas atgādina augļu mākoni. Saldums burtiski kūst mutē un neatstāj vienaldzīgu nevienu, kas novērtē desertu nevainojamo kvalitāti, svaigumu un dabīgo garšu. Maigs un sulīgs batoniņš būs ne tikai laba iespēja uzmundrināt, bet arī nāks par labu saldummīļu veselībai: ābolu pektīns palīdzēs normalizēt vielmaiņu. Var baudīt un nedomāt par figūru!

4751043820365
8 vienības: