search

Pastila Belevskaya ar ciedru riekstiem bez cukura 180g

4,90 €

(27,22 € kg)

AR PVN

pastilu konditorejas izstrādājums. Sastāvdaļas: āboli, dzērvenes, olu baltums. *Satur dabā sastopamus cukurus. Uzturvērtība (vidējās vērtības*) uz 100 g produkta: olbaltumvielas - 1,0 g; ogļhidrāti - 89,0 g.

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

pastilu konditorejas izstrādājums.
Sastāvdaļas: Āboli, olu baltums, ciedru rieksti
Satur dabiskas (dabīgas) izcelsmes cukurus.
Uzturvērtība (vidējās vērtības*) uz 100 g produkta: olbaltumvielas - 4,0 g; ogļhidrāti - 65 g.
Enerģētiskā vērtība (vidējās vērtības*) 100 g produkta: 1156 kJ / 276 kcal.

Klasiskā Beļova pastila ir neaizmirstams gardums, kas radīts ar mājas siltumu un mīlestību. Zefīra ražošana ir manuāla: saldums tiek gatavots pēc senas tradicionālās 19. gadsimta receptes, kas nav mainījusies kopš izgudrošanas.

Klasiskajam zefīram piemīt neticams krāšņums, smalks, juteklisks svaigu un sulīgu Antonova ābolu aromāts, par ko tik ļoti apbrīnoja I. Buņins, un patīkama gaisīga tekstūra. Marshmallow garša nav atšķaidīta ar papildu sastāvdaļām - tajā var noķert tikai sulīgu zaļo ābolu notis. Tas izceļas ar vieglu atsvaidzinošu skābumu, kas piešķir saldajam zefīram īpašu skābumu un pikantu.

Ieguvumi veselībai

Klasiskā Belyovskaya pastille no ražotāja ar leģendāro nosaukumu "Belyovskaya Pastila Manufactory" ir ne tikai ļoti garšīga, bet arī veselīga delikatese:

Beļevskaja pastila tiek pagatavota ar rokām krievu krāsnī. Saldumu pagatavošanai netiek izmantoti ne konservanti, ne krāsvielas, ne garšas pastiprinātāji - līdz ar to zefīrs nekādu kaitējumu organismam nenodara.

Delikatese gatavota no ābolu mērces, arī ar rokām gatavota no lauku āboliem, tāpēc zefīrs satur lielu daudzumu pektīna.

Pektīns palīdz attīrīt organismu no toksīniem, samazina "sliktā" holesterīna daudzumu, normalizē vielmaiņu un gremošanas procesu.

Ražots Krievijā

4630014502915