search

Teavit Dabīgā augļu tēja "Zemeņu" (iepakojumā 50g)

3,50 €

(70,00 € kg)

AR PVN

Zemeņu tēja nesatur krāsvielas, konservantus, aromatizētājus, tēja satur tikai dabīgas kaltētas ogas un dažādus garšaugus.

Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: zemenes, zemeņu lapa, mellenes, zaļais ābols, hibisks, aronija

Zemenes satur lielu daudzumu askorbīnskābes, cukura un fruktozes. Zaļie āboli satur hlorofilu. Šī viela ir spēcīgs imunitātes stimulators, kas lielā mērā ietekmē sarkano asins šūnu veidošanos cilvēka asinīs. Hibiska ziedi – flavonoīdi, ko satur hibisks (Sudānas roze), pastiprina antocianīnu darbību, palīdz attīrīt organismu. Aronijas aronija attīra toksīnus, toksīnus, smagos metālus, ir savelkoša iedarbība, savelkoša iedarbība, pazemina holesterīna līmeni, normalizē asinsspiedienu, uzlabo vairogdziedzera un endokrīnās sistēmas darbību. Tautas medicīnā "Zemeņu" tēja labi remdē slāpes, uzlabo gremošanu, normalizē vielmaiņas procesus, ir tonizējoša un pretiekaisuma iedarbība. Tēja ir noderīga pieaugušajiem un bērniem.

Pagatavošanas metode: Uzkarsē tējkannu. Ielejiet tēju ar ātrumu viena tējkarote uz tasi, pārlejiet to ar verdošu ūdeni un ļaujiet tai ievilkties 5-8 minūtes.

Ražots Krievijā

4627088830273
4 vienības: