Kafijas pupiņas BIO Vitoria Kolumbija 500g
search
  • Kafijas pupiņas BIO Vitoria Kolumbija 500g
  • Kafijas pupiņas BIO Vitoria Kolumbija 500g

Kafijas pupiņas BIO Vitoria Kolumbija 500g

12,00 €

(24,00 € kg)

AR PVN

Piezīmes
Aromāts. Salds aromāts atgādina saldo šokolādi, karameli, riekstus.

Garša. Vidējais skābums, krēmīga tase, tīra un pikanta pēcgarša, saldas šokolādes garša, karamele, vaniļa un valrieksti.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

KAFIJAS IZCELSME: Kolumbija

REĢIONS: Risaralda (Apia)

KOOPERATĪVS / FINCA / RAŽOTĀJS: Ražotāju asociācija Asotanamá

KAFIJAS TIPS: Caturro, bioloģiska

AUGŠANAS AUGSTUMS: 1600 m

PROCESS: mazgāšana, fermentācija: Tikai nogatavojušos augļu novākšana ar rokām, sasniedzot ideālo punktu atbilstoši vēlamajam kafijas tases profilam. Izņem mīkstumu uz piemērotas mašīnas, neizmantojot ūdeni, kafiju tvertnes iekšpusē maisa un kontrolē “Brix”, līdz sasniedz ideālo punktu atbilstoši vēlamajam tases profilam.

"Izstrādājot mūsu organiskās kafijas, galvenā uzmanība tika pievērsta mūsu saistībām par ilgtspēju - CAFES VITORIA.

Mēs saņēmām bioloģisko sertifikātu no CCPAE (Katalonijas bioloģiskās ražošanas padomes), kas ļauj ražot un komerciāli pārdot bioloģisko kafiju. Turklāt mēs esam NVO “Café Mundi” biedri, kas nodarbojas ar kafijas kopienu dzīves apstākļu uzlabošanu, izveidojot infrastruktūru un mehānismus, kas palīdz apkarot nabadzību.

Mūsu pupiņas aug bioloģiskos laukos pie nozīmīgākiem ražotājiem visā pasaulē. No veselām, tīrām un zaļām pupiņām no dažādām “Coffea” botāniskajām šķirnēm. Pupiņas tiek rūpīgi atlasītas no augstākās kvalitātes arābikas šķirnēm.

Tos audzē saskaņā ar bioloģiskās lauksaimniecības direktīvām, nesatur pesticīdus, herbicīdus vai ķīmiskus mēslojumus. Grauzdēšanas līmenis ietekmē pupiņu garšu un aromātu; tādējādi mēs pielāgojam un izveidojam kafijas maisījumus atbilstoši mūsu klientu vajadzībām. Visu laiku tiek uzraudzīts mūsu 100% dabīgais un amatnieciskais grauzdēšanas process, lai pārliecinātos, ka iegūstam izcilu produktu un ļaujam klientiem radīt unikālus maisījumus.

Mūsu produkti nesatur alerģiskas sastāvdaļas vai to pēdas. To nav mūsu ražošanas līnijā, noliktavā, piegādātāju noliktavās un izmantotajos pārvadājumos, tāpēc savstarpēja inficēšanās nevar notikt.

Neapstrādātas kafijas pupiņas, kuras tiek izmantotas mūsu kafijas ražošanā, nav no ģenētiski modificētiem avotiem un atbilst Eiropas Regulai par šo tematu EK / 1829/2003 un EK / 1830/2003 par ģenētiski modificētu produktu ražošanu un marķēšanu. "

CAFES VITORIA, kafijas grauzdētājs no Barselonas

8414415110087
1 Vienība