search

Dworzysk - Rozniec się - Beramā tēja ar lavandu 30g

7,49 €

(249,67 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Dworzysk Roztańcz się ir zāļu tēja ar vaļējām lapām. Tēja, kas ikdienai piešķir vieglumu. Roztańcz się maisījuma harmoniski atlasītās sastāvdaļas palīdz uzturēt iekšējo līdzsvaru, atbalsta imunitāti, vielmaiņu un organisma attīrīšanos. Saskaņā ar tautas medicīnu nātrei, lavandai, margrietiņai un segas augam ir attīroša un tonizējoša iedarbība. Avenes, zemeņu lapas un kosas ir pilnas ar vitamīniem, minerālsāļiem un antioksidantiem. Šis maisījums ir atmiņa par siltām dienām, kas ir iesaiņota kārbā, kas pilna ar garšaugiem. Dzerams karsts vai auksts, uzlējums palīdz ar dejas soli iekļūt citā dienā.

Receptes:

Karstā dzēriena uzlējums: tējkaroti žāvētu augļu aplej ar verdošu ūdeni (apm. 250 ml) un 5 minūtes vāra ar vāku. Labi garšo arī, pievienojot citronu un medu.

Aukstā dzēriena uzlējums: Atsvaidzinoša limonāde. 2 ēdamkarotes kaltētu ziedu (apm. 300ml) aplej ar verdošu ūdeni un 15 minūtes vāra ar vāku. Kad uzlējums atdzisis, ziedus izkāš, pievieno ēdamkaroti citrona sulas un puskaroti medus. Piepildiet ar aukstu ūdeni līdz litra tilpumam. Uzlējums vislabāk garšo labi atdzesēts, varam pievienot ledus gabaliņus..

IETEIKUMI: Grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti, drīkst izdzert līdz 1 tasei infūzijas dienā.

Sastāvs: nātru lapa, lavandas zieds 20%, aveņu augļi, zemeņu lapa, margrietiņas zieds, Gailardijas zieds, ērkšķu zieds.

5901122626541
1 Vienība