search

Natīvs biokomplekss varikozām vēnām hemoroīdiem "Naturonic" kastanis 30 kapsulas

9,65 €
AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

“Naturonic® kastanis” ir dabisks balzams uz godži ogu un dabīgu komponentu bāzes, kam ir intensīva pretiekaisuma un tonizējoša iedarbība uz vēnām un asinsvadiem, novēršot varikozas vēnas, aterosklerozes izmaiņas asinsvados un hemoroīda izmaiņas taisnajā zarnā.

Komplekss maigi un efektīvi iedarbojas uz organismu, neizraisa nevēlamas blakusparādības, un ir 100% dabīgs produkts, kas pozitīvi ietekmē novājinātas un problemātiskas organisma funkcijas. Naturonic® kastaņu komplekss ir savietojams ar medikamentiem un ir ieteicams kā atsevišķs produkts vēnu, asinsvadu un hemoroīdu veidojumu izmaiņu likvidēšanai, kā arī kombinācijā ar medikamentiem.

Sastāvs: godži ogu ekstrakts (Ķīnas vilku ogas, Ķīnas bārbele), Galleria mellonella, kastaņu augļu un sēklu ekstrakts, Dioscorea nipponensis sakneņu ekstrakts, Sibīrijas lapegles mizas ekstrakts.

Goji ogas satur dabisku aminoskābju, vitamīnu un minerālvielu kompleksu, kas uzlabo asinsvadu un vēnu elastību, normalizē asinsspiedienu, atjauno vēnu tonusu, novērš vēnu stagnāciju un trombu veidošanos. Goji augļi efektīvi likvidē vēnu tīklus un pietūkumu, sāpes vēnās un taisnajā zarnā, ko izraisa hemoroīdi, un novērš hemoroīdu konusu veidošanos un taisnās zarnas gļotādas kairinājumu.

Kastaņu augļu un sēklu komplekss ir efektīvs pret visām asinsvadu izmaiņām: vēnu sieniņu bojājumiem, vēnu stāzes parādībām, varikozām vēnām, hemoroīdiem, kāju čūlām, vēnu iekaisumiem un trombozes profilaksei dzemdību laikā un pēc operācijām. , acu tīklenes centrālo vēnu tromboze, dažādi arteriālās perifērās asinsrites traucējumi - sklerozes izmaiņas kāju asinsvados, locītavu reimatisms, pie žultspūšļa slimībām un kā hemostatisks līdzeklis pie dzemdes asiņošanas. Radikulīta un locītavu reimatisma gadījumā kastanis palīdz novērst sāpes, mazina iekaisumu un uzlabo locītavu kustīgumu. Kastaņu un godži komplekss palīdz novērst audzēju izmaiņas žultspūslī, patoloģiskas izmaiņas asins sastāvā, kā arī ir efektīvs līdzeklis pret celulītu un vēdera, roku un krūškurvja ādas ļenganumu, ja to lieto iekšķīgi. Kastaņu un godži kompleksam ir ne tikai spēcīga pretiekaisuma un pretsāpju iedarbība, bet arī ļoti spēcīga pozitīva enerģētiskā iedarbība uz ķermeni. Tāpēc kastaņu-godži komplekss ir ieteicams smagos apstākļos, pēc operācijām, lai atjaunotu sirds un asinsvadu sistēmas, smadzeņu, gremošanas sistēmas vitalitāti un funkcijas, kā arī likvidētu hroniskas hemoroīda formas.

Dioscorea Nipponensis sakneņi - novērš aterosklerozes izmaiņas sirdī un smadzeņu asinsvados, novērš varikozas vēnas un asinsvadus, trofikas traucējumus, akūtu hemoroīda lēkmi, normalizē asinsspiedienu, kombinācijā ar godži atjauno atmiņu un garīgo aktivitāti, novērš troksni ausīs un reibonis.

Sibīrijas lapegles miza ir dihidrokvercetīna avots, tai piemīt spēcīgas pretiekaisuma un pretalerģiskas īpašības, stiprina un atjauno muskuļus un cīpslas, kā arī palīdz samazināt holesterīna līmeni. Kombinācijā ar kastaņu un godži efektīvi likvidē celulītu, zemādas tauku slāni, atjauno muskuļu un ādas elastību, normalizē cukura līmeni asinīs un novērš ar cukura diabētu saistītos simptomus (pietūkumu, sirds un asinsvadu sistēmas disfunkciju, reimatoīdo artrītu, locītavu izmaiņas, trofiskās čūlas u.c. .), pozitīvi ietekmē nervu sistēmu, aktivizē nervu procesus, novērš hemoroīdu cēloņus un pazīmes: asiņošanu, hemoroīda konusus, iekaisumus, pietūkumu, niezi un dedzināšanu.

Lietošanas norādījumi: 1 kapsula 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas 1 mēnesi. Progresējošām hemoroīdu un varikozu vēnu formām kursu ieteicams atkārtot 2 nedēļas pēc tā pabeigšanas.

Kontrindikācijas: individuāla neiecietība pret produkta sastāvdaļām.

Uzturvērtība:

ogļhidrāti, g/100 g – 4g;

tauki, g/100 g – 2 g;

olbaltumvielas, g/100 g – 6 g;

organiskās skābes, g/100 g – 0,5 g.

Enerģētiskā vērtība: 50 kcal/100 g.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25 °C.

Ražots Krievijā

TU 9882-022-67104832-13

Svars: 30 augu kapsulas, katra pa 500 mg

4640012264951
2 vienības: