search

Bezglutēna sarkano lēcu makaroni, Ivan da Marya, 400g.

4,99 €

(12,47 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Lēcu makaroniem "Ivan da Marya", kas gatavoti no sarkano lēcu miltiem, piemīt garša, kā arī visas lēcu īpašības: nomierinošas, stiprina imūnsistēmu, normalizē vielmaiņu.

Lēcas satur B, A, PP, E vitamīnus, beta-karotīnu, mangānu, cinku, jodu, varu, kobaltu, hromu, boru, sēru, selēnu, fosforu, titānu, magniju, kāliju, dzelzi un citus mikroelementus. Tas ir arī bagāts ar cieti, dabīgo cukuru, nepiesātinātajām taukskābēm omega-3 un omega-6, kā arī augu šķiedrām. Šo makaronu lietošana uzturā pozitīvi ietekmē gremošanu un ir zarnu vēža profilakse. Lēcas ir lielisks aminoskābju avots, kas palīdz organismā ražot serotonīnu, kas nozīmē, ka nervu sistēma būs kārtībā.

Lēcu ēšana palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs, paaugstināt hemoglobīna līmeni, normalizēt sirds un asinsvadu darbību un regulēt spiediena pieaugumu. Tiem, kas zaudē svaru, tas ir olbaltumvielu avots, ilgstoša sāta sajūta, vitamīnu atbalsts un tauku trūkums.

Sastāvdaļas: lēcu milti, ūdens

Uzturvērtība uz 100g: olbaltumvielas - 25,8g, tauki - 1,06g, ogļhidrāti - 60,08g

Enerģētiskā vērtība uz 100g: 353 Kcal

Pagatavošanas metode: ielej produktus sālītā verdošā ūdenī un vāra uz mērenas vārīšanās, līdz tie kļūst mīksti, ik pa laikam apmaisot. Gatavošanas laiks ir 3-4 minūtes. Nolejiet ūdeni. Uz 100 g sauso produktu vismaz 1 litrs šķidruma.

Ražots Krievijā

4670117460026
3 vienības: