• -15%
search

Godži-dakteris ar mārdadžu sēklām AKNĀM 100 g

14,00 €
11,90 € Ietaupiet 15%

(119,00 € kg)

AR PVN

"Gojidoctor"® ir pasaulē vienīgā dabīgā godži augļu ekstrakta un mārdadžu ekstrakta formula, kuras efektivitāte ir vērsta uz aknu un aizkuņģa dziedzera šūnām.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Godži ekstrakta dabiskā formula sastāv no dabīga kompleksa, kas ir nemainīgs savā šūnu struktūrā, kas īpaši ietekmē izmaiņas aknās un aizkuņģa dziedzerī. Mārdadžu augļu bioloģiskais komplekss palīdz novērst iekaisuma procesus aknās un deģeneratīvas izmaiņas.

Sastāvdaļas: biezs godži augļu ekstrakts, biezs mārdadžu sēklu ekstrakts.

"Gojidoctor"® native ar piena dadžu sēklām aktīvi iedarbojas uz aknu un aizkuņģa dziedzera šūnām:

     vīrusu aknu infekcijām;

     ar aknu iekaisuma procesiem;

     pret sāpēm un spazmām aknās un aizkuņģa dziedzerī;

     taukainām aknām;

     ar audzēja izmaiņām;

     saindēšanās un toksikozes gadījumā;

     dzīvnieku tauku, treknu un pikantu pārtikas ļaunprātīgas izmantošanas gadījumā, lai novērstu izmaiņas aknās un aizkuņģa dziedzerī;

     ar narkotiku lietošanu;

     ar aizkuņģa dziedzera iekaisuma procesiem;

     ar traucētu aknu darbību;

     traucētas žults sekrēcijas gadījumā;

     ar aknu cirozi;

     vielmaiņas traucējumu, aptaukošanās gadījumā;

     pret helmintozi žultsvados un aknās.

Lietošanas norādījumi: pieaugušajiem pa 1 tējkarotei iekšķīgi. (2,0 g) 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas 1 mēnesi. Ieteicams dzert, uzdzerot nelielu daudzumu ūdens vai tējas.

Bērni no 2 līdz 5 gadiem: 1/4 tējk. izšķīdina 50 ml šķidruma (piens, tēja, ūdens). Ņem 1 tējk. šķīdums 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas 10 dienas vīrusu izmaiņām aknās.

Kontrindikācijas: individuāla neiecietība pret produkta sastāvdaļām.

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4640012261318
1 Vienība