• -20%
search

Ābolu-ķirbju uzkoda bez pievienotā cukura 50 g Belevskaja

2,39 €
1,91 € Ietaupiet 20%

(38,20 € kg)

AR PVN

Veselīgs našķis, kas nekaitēs organismam, un tā gastronomiskās īpašības iepriecinās pat visu vecumu izvēlīgākos gardēžus! Beļovas pastilu manufaktūra piedāvā oriģinālus gardumus bērniem un pieaugušajiem: zefīra krekerus un senu gardumu - ābolu vīģes, plūmes u.c.

Daudzums
Noliktavā (11)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: āboli, ķirbis.
Uzturvērtība (vidējās vērtības*) uz 100 g produkta: olbaltumvielas - 1,9 g, ogļhidrāti - 83,0 g.
Enerģētiskā vērtība (vidējās vērtības*) uz 100 g produkta: 340 kcal / 1420 kJ

*Analītiskie dati var atšķirties no vidējām vērtībām, kas raksturīgi augu izcelsmes produktiem.

- Uzlabo gremošanu
- Izgatavots tikai no dabīgiem āboliem
- Palīdz nieru darbībai
- Paaugstina imunitāti
- Āboli satur A, C, E, P vitamīnus un B grupas vitamīnus
- Āboli satur mangānu, varu un augu antibiotikas

Veselīgs našķis, kas nekaitēs organismam, un tā gastronomiskās īpašības iepriecinās pat visu vecumu izvēlīgākos gardēžus! Beļovas pastilu manufaktūra piedāvā oriģinālus gardumus bērniem un pieaugušajiem: zefīra krekerus un senu gardumu - ābolu, plūmes u.c.

Kas tas ir? Ja ar krekeriem viss ir skaidrs (lai gan tie nav gatavoti no maizes, bet gan no olas baltuma ar cukuru un āboliem, kā arī medus, kanēlis un citas gardās garšvielas), tad vārds smokva nereti rada daudz jautājumu. Bet tajā nav nekā sarežģīta! Smokva ir sens saldums, kas ražots Beļevā pēc tradicionālās receptes. Šim nolūkam tiek izmantoti tikai dabīgi augļi (galvenokārt āboli) un ogas, kuras tiek īpaši apstrādātas un ilgstoši žāvētas. Smokvai ir blīva struktūra. Pēc izskata un struktūras tas ir līdzīgs košļājamajai marmelādei (piemēram, ābolam). Tikai krekeriem un smokvām ir vairākas atšķirīgas iezīmes: ir izslēgtas jebkādas ķīmiskas piedevas: garšas pastiprinātāji, krāsvielas, konservanti, ķīmiskie maisījumi ar burtu "E" cipara priekšā ... visi produkti ir izgatavoti tikai ar rokām, pēc vecām receptēm, neizmantojot modernās tehnoloģijas; Belevsky saldumu recepte gadu gaitā nemainās, kas nozīmē, ka tas vienmēr paliek kvalitatīvs, garšīgs un veselīgs.

Smokva un krekerus var ņemt līdzi kā uzkodu uz darbu – vai dot bērnam skolā. Šāda delikatese būs lieliska alternatīva kaitīgajiem rūpnieciskajiem "labumiem". Belevskaya Pastila ir izveidota tikai ar rokām no sulīgiem Antonova āboliem, izmantojot to pašu unikālo tehnoloģiju. Līdz mūsdienām meistari gatavo zefīrus 19. gadsimtā celtā krievu krāsnī. Maiga ābolu mērce, olu baltumi un veselas ogas, rieksti vai kanēlis – tikai dabīgas sastāvdaļas un laika pārbaudīta recepte rada autentisku zefīra garšu. Ražots Krievijā.

4630014500980
11 vienības: